Service Auto Autorizat RAR
Posted By admin Posted On

Alege intotdeauna un service auto autorizat R.A.R!

De cate ori nu vi s-a intamplat sa duceti masina intr-un service auto si sa nu primiti servicii de reparatie auto de calitate sau factura pentru serviciile care au fost efectuate asupra masinii dvs? Cu totii ne-am confruntat cu aceste probleme majore, avand in vedere piata destul de subreda a atelierelor auto care nu s-a stabilizat si in care service-uri auto de cartier isi mai duc inca traiul.

Astazi vom vorbi despre importanta majora pe care o are alegerea unui service auto autorizat R.A.R, care dispune de servicii de calitate si mecanici cu experienta precum si dotari de ultima generatie atat in ceea ce priveste testerele auto utilizate pentru a diagnostica o defectiune a autoturismului, cat si programele de nomenclator, facturare si gasire a pieselor auto necesare.

Diagnoza auto reprezinta primul pas si cel mai important atunci cand vorbim de reparatia unei masini, fapt pentru care service-ul auto la care apelezi ar trebui sa fie dotat cu testere originale pentru fiecare marca pe care o repara, cat si mecanici auto care stiu sa interpreteze rezultatele si care sunt competenti in rezolvarea problemei.

Problemele de reparatii auto mecanica sunt printre cele mai usor de rezolvat in mod aparent insa aveti mare grija ca mecanicul sa utilizeze intotdeauna cheia dinanometrica si sa stranga toate suruburile cu o forta indicata de producator, in caz contrar masina s-ar putea sa aiba unele zgomote la rulare si sa nu fiti multumiti de modul in care au fost schimbate piesele auto pe care le-ati indicat dvs. sau mecanicii.

Daca este sa vorbim de servicii de reparatie auto pe partea de electrica, atunci lucrurile stau foarte rau in Romania, majoritatea atelierelor auto evitand sa faca astfel de reparatii costisitoare si care nu dau rezultatele asteptate de client, mai ales ca exista din ce in ce mai putini electricieni auto care sa faca fata oricarei provocari in acest domeniu extrem de greu, dar frumos in acelasi timp.

V&V Auto Moto Group reprezinta un service auto din Voluntari autorizat RAR cu aparatura de ultima generatie si o echipa de mecanici si electricieni auto care sunt mereu pregatiti sa faca fata oricarei provocari, indiferent de natura problemei pe care autoturismul dvs. o intampina in aceasta perioada grea de toamna.

Printre serviciile de top pe care compania noastra le ofera se afla cel de geometrie computerizata 6D pentru roti, incarcare freon auto original, verificare frane pe stand computerizat sau verificare lumini cu aparatura specializata, precum si serviciul de verificare noxe atat dupa operatiunile ce obliga la efectuarea acestui serviciu, cat si atunci cand clientul doreste sa o faca.

De multe ori v-ati confruntat cu probleme la sistemul de aer conditionat iar odata ajunsi in service vi s-a spus ca reparatia costa foarte mult si ca altfel nu va merge sistemul de climatizare. De cele mai multe ori este necesara doar intretinerea sistemului de climatizare cu freon de calitate originala, cat si schimbarea uleiului de la compresor in cantitatile indicate de producator iar aerul conditionat al masinii isi revine in parametrii standard.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.