Posted By admin Posted On

Cum trebuie sa fie o panza de pictura pe placaj ideala

Panza de pictura reprezinta unul din cele mai bune suporturi pentru a-ti pune in evidenta talentul artistic, dar si un mod placut de relaxare si creatie, pe care o poti utiliza aproape in orice spatiu, fie el mic sau mare, aceasta este de mai multe tipuri si poate fii dispusa atat pe sasiu, cat si pe alte suporturi precum lemnul sau cum este mai bine cunoscut in termenii de specialitate placajul. Acesta se foloseste mai ales de catre studentii la Arte pentru a putea avea mereu la indemana o panza usor de transportat si manevrat in orice conditii.

Daca suntem amatori si dorim sa alegem o panza pictura folosita aici cu caracteristicile acestea prezentate in detaliu pentru a fii informat asupra tuturor aspectelor ce tin de o astfel de decizie, pe care trebuie sa o luam. Ce este mult mai important decat suportul in sine este reprezentat de culorile pe care le alegem sa le folosim, iar pe majoritatea panzelor ce se gasesc in magazinele de specialitate, cu suprafata de bumbac, adica mai rigida, durabila, dar si o varianta economica ce tine cont de bugetul oricarei persoane.

Vopselele acrilice, in ulei sau cele pe baza de apa sunt usor de combinat si se imbina perfect pe orice suprafata, deci mai mult ca sigur vor fii o solutie optima in reprezentarile dumneavoastra grafice indiferent de stilul de pictura pe care il adoptati in. Accesoriile ce le folositi va usureaza munca din ce in ce mai mult, iar un sevalet de masa sau pentru camera fie el din lemn sau metalic va garanteaza o pozitionare mult mai inspirata pentur panza de pictura, in orice colt al incaperii ce va asigura cea mai buna lumina.

Este bine sa va informati si cu privire la felul de depozitarea al acestora, dupa ce ati terminat un proiect indicata este pastrarea intr-o incapere ferita de diferente de temperatura ce vor putea deteriora suprafata sau al razelor puternice de soare ce risca sa atace pigmentii ce se gasesc  in majoritatea culorilor de pictat pe care le utilizati rezultand degradarea acestora si bine inteles toata munca pe care ati depuso pentru creatiile dumneavoastra.

De exemplu poti incerca o panza pictura pe placaj, aceasta este mult mai subtire si foarte usor de manevrat fata de celelalte modele, este preferata in special de studenti deoarece poate fii transportata cu usurinta, este precum un bloc de desen, dar mult mai bine structurat pentru aplicatii zilnice in culori acrilice sau ulei.

Calitatea este asemanatoare, in majoritatea cazurilor avand 380 gr/mp adica foarte groasa, ba mai mult prezinta trei straturi de grund, ceea ce ii confera o durabilitate foarte mare pentru toate aplicatiile ce urmeaza sa le dezvolti pe aceasta.

Un alt avantaj este acela ca nu vei avea nevoie de un sevalet de exemplu, fata de o panza de pictura pe sasiu Daco, cea pe placaj se poate aseza direct pe o suprafata plana, iar mai departe poti lasa doar pensula si nuantele de culori favorite sa alunece spre cele mai inspirate idei pe care doresti sa le transpui intr-o asemenea lucrare.

De fiecare data trebuie sa iei in considerare si accesoriile de care ai nevoie, degeaba talentul tau este unul foarte mare, daca nu il poti exprima la cel mai bun potential din cauza lipsei de articole de pictura necesare pentru acest lucru. Ai mereu in preajma tipul de pensule potrivite, cu par sintetic, de ponei, mai moale pentru a imbina culorile, sau de veverita pentru a creea detalii inedite pentru tabloul tau.

Viziteaza site-urile de profil pentru a putea vizualiza intreaga gama de produse daca esti pasionat de pictura, vei descoperii o varietate impresionanta de dimensiuni pentru pasiunea ta, iar ca un mic sfat, o panza mica este ideala pentru miniaturi si detalii, iar cele mai mari se utilizeaza cel mai adesea pentru peisaje sau alte tipuri de reprezentari ce necesita de o suprafata generoasa.

PanzaPictura.ro iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie in materie de pictura, aici gasesti un magazin online specializat doar pe aceasta latura artistica, poti opta pentru o varietate semnificativa de panze, sau pentru cea mai mare gama de culori, fie ca esti obijnuit cu cele tempera, acril sau pe baza de uleiuri, tot ce vei avea de facut este doar sa navighezi prin categoriile dispuse intuitiv si sa alegi conform nevoilor tale.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.